Zilele Bucureștiului 2017 – Cum arată un eveniment cu fast într-o capitală europeană?

Împărtășește pe Social Media!FacebookTwitterGoogle+PinterestEvenimentele cu fast se reîntorc pe plaiuri românești. Luna aceasta, Bucureștiul a găzduit evenimentul dedicat aniversării cu numărul 558 de la prima atestare istorică. Concerte muzicale, show-uri de mapare 3D și evenimente dedicate copiilor au împânzit străzile Bucureștiului și au atras în parcurile orașului peste 100.000 de trecători. De la clipele de […]

Împărtășește pe Social Media!

Evenimentele cu fast se reîntorc pe plaiuri românești. Luna aceasta, Bucureștiul a găzduit evenimentul dedicat aniversării cu numărul 558 de la prima atestare istorică. Concerte muzicale, show-uri de mapare 3D și evenimente dedicate copiilor au împânzit străzile Bucureștiului și au atras în parcurile orașului peste 100.000 de trecători.

De la clipele de magie răspândite de soprana Angela Gheorghiu, la concertele rock care au animat capitala zi și noapte, totul a fost situat la un nivel superior, cu adevărat fastuos.

 

Cum arată un eveniment cu fast în România anului 2017?

Orice eveniment fastuos, fie că se desfășoară în România, fie că reunește oameni pe străzile oricărei capitale europene, începe cu numele celor ce concertează și animă atmosfera. Iar în cazul Bucureștiului, această listă de nume a reflectat încă odată faptul că și românii se pot bucura de evenimente memorabile.

Pink Martini, Paul Damixie sau Moonlight Breakfast au fost doar câteva dintre numele ce au urcat pe scenă, pășind alături de The Motans, Vunk și Voltaj. Însă nu doar ritmurile retro-electro și concertele de muzică ușoară au luminat chipul bucureștenilor.

 

Angela Gheorghiu și Filarmonica George Enescu, alături de maestrul Eugene Kohn au lăsat românilor o amintire ce va dăinui întotdeauna în inimile lor. Bucureștiul a răsunat sub tonurile înalte și sub nuanțele de clasicism, arătând că muzica este în continuare principalul antrenor al emoțiilor.

Apoi, a 3-a zi, spectacolele de teatru au preluat scena. Palatul Mogoșoaia a fost înconjurat de dansatori, artiști și muzicanți ce s-au reunit în minunatele concerte și spectacole contemporane. Piese de teatru pentru copii, workshop-uri și activități de amuzament, toate au ținut bucureștenii departe de casă în această zi.

 

Kids City în Parcul Cișmigiu

Pentru că educația reprezintă cheia în cadrul succesului oricărui om, organizatorii au petrecut clipe de neuitat, antrenând spiritul competitivității între copii. Aceștia au putut participa la tot felul de jocuri și s-au bucurat împreună de spectacole, o întreagă zi, în Parcul Cișmigiu.

Atelierele de creație și spectacolele de magie nu au lipsit nici în acest an. Stand-up Comedy-ul a fost prăjitura cea mai dulce, iar Gașca Zurli a reprezentat cireașa de pe tort. Întregul ansamblu de artiști au făcut o impresie memorabilă, lăsând copiii cu un zâmbet până la urechi.

 

Dinamism și Varietate – valorile de suflet în cazul Zilelor Bucureștiului

Ca în cazul oricărui eveniment profesionist, dinamismul și varietatea activităților au făcut ca zilele Bucureștiului să lase o impresie plăcută pentru toți românii. Însă nu doar noi am fost cei care s-au bucurat de acest eveniment. Străinii turiști au fost mai mult decât încântați de acest lucru.

Profesionalismul nu a lipsit nicio secundă, iar faptul că intrarea a fost liberă a creat o minunată oportunitate tuturor pentru a se bucura de un eveniment fastuos. Totuși, organizarea a controlat întreaga situație, evitând orice riscuri, prin legitimarea tuturor participanților.

 

Astfel, acest eveniment s-a putut bucura de întregul pachet de variabile ale unui festival organizat profesionist. Cu alte cuvinte, România anului 2017 s-a putut bucura de un eveniment cu fast, prin intermediul acestui festival de sărbătoare a aniversării capitalei noastre.  Așa arată un eveniment cu fast. Bravo București, bravo România!

 

*sursă foto: Mediafax – Răzvan Chiriță

 

Împărtășește pe Social Media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *