Cina în alb și semnalele unui eveniment cu fast

Împărtășește pe Social Media!FacebookTwitterGoogle+PinterestStilatul eveniment parizian Cina în Alb se află în premieră, în acest an, în România. Peste 35.000 de oameni se adună anual pe listele restaurantelor excentrice ce găzduiesc acest eveniment istoric. Anul acesta, pentru prima dată, magnații României vor putea fi prezenți și ei pe listă. Evenimentul este de acum tradițional, fiind […]

Împărtășește pe Social Media!

Stilatul eveniment parizian Cina în Alb se află în premieră, în acest an, în România. Peste 35.000 de oameni se adună anual pe listele restaurantelor excentrice ce găzduiesc acest eveniment istoric. Anul acesta, pentru prima dată, magnații României vor putea fi prezenți și ei pe listă.

Evenimentul este de acum tradițional, fiind la a 30-a ediție. Acum 30 de ani, un francez bogat reîntors pe pământurile natale și-a convocat prietenii într-un parc la un picnic. Singura regulă era ca ei să fie îmbrăcați în alb complet, pentru a se putea diferenția de mulțime.

De atunci, peste 70 de orașe de lux din întreaga lume au găzduit acest eveniment care rămâne secret în privința locației și meniurilor până în ultima clipă.  Așa a pornit minunata istoriei a cinei lui Francois Pasquier.

Anul acesta este și rândul Bucureștiului să găzduiască “Cina în Alb”.

Cât costă intrarea la acest eveniment?

Mirificul eveniment oferă invitaților două posibilități. Fie vin cu tacâmurile și cu fața de masă de acasă, însă acestea trebuie să fie neapărat de un alb imaculat. Fie se lasă în mâinile specialiștilor și onorează doar cu prezența, aici obligatoriu fiind dress-code-ul.

În primul caz, biletul are un preț de 350 lei. În cel de-al doilea caz poate ajunge, însă și până la 1000 de dolari, în funcție de țara și orașul în care participi. În România sunt disponibile între 800 și 1000 de locuri.

 

Ce este cu adevărat spectaculos la acest eveniment?

Fiecare eveniment reușit are anumite puncte cheie care-l fac să fie de succes. Cel mai evident punct cheie în cadrul Cinei în Alb este reprezentat de DRESSCODE. Nu există eveniment cu fast fără dresscode. Acest lucru este o regulă principală. Albul poate reprezenta în acest caz puritatea, eleganța și simplitatea. Acesta ar trebui să fie nelipsit de la orice eveniment elegant.

Un al doilea factor ce face din acest eveniment unul cu fast este reprezentat de meniuri, mai ales în ceea ce privește băutura. Ca un adevărat eveniment respectabil, la Cina în Alb nu se consumă decât șampanie sau băuturile înrudite acesteia: vinul spumant și prosecco.

Nu în ultimul rând, aici sunt prezenți doar oameni din clasa socială high-end. Aceștia sunt oamenii care înțeleg regulile de bun simț în cadrul unui eveniment, știu să se comporte și nu agreează kitch-ul și gesturile ieftine. Un adevărat eveniment cu fast va fi întotdeauna alcătuit dintr-un public care înțelege fastul ca pe o artă nu ca pe o oportunitate de a-și etala noile bijuterii cumpărate din amanet sau mașina cumpărată cu banii munciți pe șantierele din străinătate.

Cina în alb – eveniment de lux, încununat cu mister și somptuozitate

Tocmai atmosfera de mister și păstrarea secretă a locului de desfășurare conferă o impresie de eleganță Cinei în Alb. Acest eveniment este exclusivist, iar personajele ce participă la el sunt, de obicei, oameni cunoscuți în viața publică și în cercurile înalte ale societății.

Un eveniment cu fast se poate realiza numai în prezența unor oameni cu adevărat fastuoși. Aceasta este prima regulă nescrisă în cazul organizării de evenimente!

Împărtășește pe Social Media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *