Casa DeLux Băile Olănești

Luna de miere
Casa DeLux
Caldă și primitoare Casa DeLux vă oferă confortul dorit!

Din sezon în sezon condițiile oferite de Casa DeLux sunt cam tot ce ai nevoie pentru o ședere placută și relaxantă. Iarna grea sau vara călduroasă nu o să iți provoace disconfort.

Căldura provenită din centrala termică a unitații degajă temperatura optimă în iernile friguroase și izolația exterioara te fereste de verile fierbinți!

Toate camerele sunt dotate cu LCD-uri mari de nouă generație astfel vizionarea posturilor favorite sa fie o placere, iar paturile alese cu atenție pentru a-ți spori plăcerea de a savura relaxarea pe care ți-ai dorit-o alegandu-ne pe noi.

Băile mici dar optimizate astfel încat sa iți satisfaca toate nevoile, dotate cu strictul necesar iar apa caldă nelipsită în nici un moment al sejurului.

Bucatăriile de asemenea dotate cu strictul necesar nevoilor unui sejur fără stres, incluzând aragaz, frigider, veselă si o masă extensibilă care poate primi până la 8 persoane.

Spațiile de relaxare nu sunt un minus pentru noi, avem balcoane care iți oferă o panoramă a întregului oraș deosebită, unde poți servi cafeaua, masa ori relaxându-te admirand priveliștea. Spațiul verde din spate la care ai acces oricân, iți pune la dispoziție un grătar utilat și încăpător pentru a satisface toți gurmanzii grupului sau familiei, foișorul mare pentru luat masa și un balansoar pentru relaxarea de după masă.

Suntem aproape de toate punctele importante ale stațiunii Băile Olănești.

Situată în partea de nord a stațiunii Băile Olănești intr-un punct înalt cu o panoramă a orașului spectaculoasă, avem urmatoarele distanțe până la punctele de interes:
– 150m până la prima piscină în aer liber
– 200m până la cel mai dotat centru spa din regiunea de Sud a țării
– 250m până in centrul orașului
– 700m până la cel mai mare grup de izvoare
– 250m până la primul restaurant

Vă așteptăm să ne fiți oaspeți!

Prezentare video:

Evaluează și spune-ți opinia despre acest serviciu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solicită ofertă

Dată eveniment:

Luni - Duminica 08:00 - 22:00