Restaurant LA BORDEI

3 sali de evenimente, loc de joaca pentru copii, ceainarie

Restaurant La Bordei

Ambianță, muzică de calitate, preparatele delicioase și sănătoase, și serviciile din partea ospatarilor sunt cateva ingrediente de care vă puteti bucura vizitând restaurantul La Bordei, locație, aflată în sectorul 6 al Capitalei.

La Bordei este restaurantul unde vrei să îi duci pe vizitatorii străini de oraș pentru a le dovedi că mâncarea poate fi delicioasă și dacă este pregatită exclusiv fără aditivi, sănătoasă în adevaratul sens al cuvantului. Vara, poți savura această mâncare pe încantătoarea terasă a restaurantului. Terasa pune la dispoziție 70 de locuri, unde vă puteți relaxa și unde puteți petrece timp liber de calitate alături de familie sau prieteni.

Cocktailuri fenomenale și smoothie-uri revigorante, împreună cu preparatele originale și gustoase pe care le găsiți restaurant La Bordei, aduc o nota de unicitate în peisajul bucureștean. Inovația își face loc în bucătăria noastră tocmai pentru a face din vizita la restaurant La Bordei o experienta de neuitat și pe care să o repetați cu drag.

Evaluează și spune-ți opinia despre acest serviciu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solicită ofertă

Dată eveniment:

Luni - Vineri: 8.00 - 16.00 // Sambata - Duminica: 10.00 - ultimul client (in cursul saptamanii daca sunt evenimente programul este flexibil)