Site-ul Evenimente cu Fast funcționează pe baza conținutului de tip User Generated Content, așa încât este absolvit de abosult orice vină în ceea ce privește veridicitatea și corectitudinea datelor ce apar pe site.

Fiecare review ce poate apărea pe site reprezintă părerea subiectivă a unui utilizator. Site-ul Evenimente cu Fast își asumă obligația de a testa (în condtitiile posibile și aplicabile) faptul că utilizatorii ce își exprimă părerea asupra unei entități înscrise pe site, sunt reprezentați de un cont real și că a existat o minima interacțiune între ambele părți.

Site-ul nostru funcționează pe bază colectării datelor personale. Fiecare utilizator va trebui să aibă un cont pentru a-și putea exprimă opinia față de una din entitățile prezentate pe site. De asemenea, este nevoie de un cont pentru a interacționa cu platformă și pentru a înscrie instituția reprezentată pe site.

Nu ne asumăm nicio obligație privitor la informațiile incluse pe site de către utilizatori. Garantăm siguranță și confidențialitatea datelor. Site-ul nostru colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate a datelor și în scopurile prevăzute de prezența autorizație statutara. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți întrebări legate de modul în care trivago tratează confidențialitatea datelor, contactați-ne.

Când accesați site-ul nostru web, anumite informații sunt trimise printr-o procedura standard, cum ar fi adresă IP, tipul și versiunea browserului web utilizat, sistemul de operare, site-ul web de pe care ați fost redirecționați către noi. și durată vizitei dvs. De regulă, analizăm aceste date numai din perspectivă statistica, pentru a preveni erorile și pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Vom folosi informații de conectare numai în eventualitatea unui abuz privind rezervările, pentru a ușura identificarea persoanei responsabile.

De asemenea, dacă deveniți membrii ai comunității și interacționați cu platformă, prin exprimarea unor opinii, prin review-uri, va asumați poziția pe care o prezentați și faptul că această este publică, vizibilă către toți utilizatorii site-ului.

Fiecare entitate își poate edita conținutul adăugat din propriul cont, din platformă. Datele nu sunt trimise către terți în această situație.

De asemenea, site-ul nostru reprezintă o punte de legătură între platformă și paginile fiecărei instituții / companii înscrise în cont. Prin intermediul link-ului ce va trimite către compania înscrisă în platformă noastră puteți face rezervări sau puteți contacta direct firmă în cauza. Această relație nu va fi în niciun fel intermediată sau moderată de către site-ul nostru. Prin efectuarea unei rezervări pe site-ul unei părți terțe, utilizatorii sunt de acord să respecte termenii și condițiile site-ului respectiv. Termenii și condițiile pot fi consultate pe paginile site-urilor pe care este efectuată rezervarea. Evenimente cu Fast nu poate și nu va fi tras la răspundere pentru nicio acțiune ce se petrece în cadrul acestei relații între utilizator și compania finală, la care a ajuns prin intermediul site-ului nostru. Evenimente cu fast nu este furnizorul rezervării efectuate și prin urmare orice reclamație privitoare la rezervarea efectuată, trebuie adresată părților terțe (site-urilor de rezervări) și nu către trivago.

Prin intermediul sistemului nostru, aveți doar posibilitatea de a compară serviciile unor părți terțe și de a va bucură de ob