Top 10 MOTIVE să-ți faci cont pe platforma Evenimente cu Fast!

Împărtășește pe Social Media!FacebookTwitterGoogle+PinterestÎn zilele noastre, internetul a devenit o reală resursă pentru antreprenori. Platformele online sunt printre cele mai iubite canale de promovare a unei afaceri. Iar acest lucru este de înțeles, dacă ne raportăm la eficiența lor sub raportul transmiterii mesajului către public. Este mai simplu ca niciodată să fii prezent online. Iar […]

Împărtășește pe Social Media!

În zilele noastre, internetul a devenit o reală resursă pentru antreprenori. Platformele online sunt printre cele mai iubite canale de promovare a unei afaceri. Iar acest lucru este de înțeles, dacă ne raportăm la eficiența lor sub raportul transmiterii mesajului către public.

Este mai simplu ca niciodată să fii prezent online. Iar din prezența afacerii tale online au de câștigat toți. Tu vei fi vizibil pentru publicul tău țintă, iar oamenii care sunt interesați de serviciile tale vor avea o bază reală de cercetare, de unde se pot interesa și îți pot vizualiza ofertele concrete.

Pe această idee am mizat și când am realizat platforma Evenimente cu Fast. Domeniul organizării evenimentelor este unul cu adevărat șarmant, însă și practic în același timp. Creativitatea nu este totul în cazul organizatorilor. Aceștia trebuie să-și facă și serviciile cunoscute.

 

Așadar, iată principalele motive pentru care înscrierea pe platforma Evenimente cu Fast le poate fi de ajutor tuturor oamenilor.

Pentru persoane fizice

În cazul unei persoane normale, care nu deține o afacere, înscrierea pe Evenimente cu Fast poate fi folositoare prin alte mijloace, atât pentru el cât și pentru ceilalți utilizatori.

1. Experiența directă cu prestatorii de servicii

O persoană interesată de evenimente și de oferte / servicii din această branșă va avea prin intermediul platformei un adevărat portal de cercetare. De aici poate afla noutăți, poate găsi firme a căror oferte să le compare și, cel mai important lucru, poate compara experiențele altor utilizatori cu fiecare firmă în parte, datorită recenziilor.

2. Împărtășirea ideilor și experiențelor cu ceilalți utilizatori

Tot cu ajutorul recenziilor, fiecare utilizator poate să-și împărtășească povestea și experiența cu o anumită firmă. Astfel, va putea promova o experiență plăcută, lăsând și alți oameni să se bucure de acea experiență contactând firma sau va putea taxa o firmă neserioasă, împărtășind experiența nereușită și avertizând utilizatorii cu privire la serviciile defectuoase ale firmei respective.

3. Socializare fără limite

Orice utilizator poate împărtăși orice experiență pe platformă, poate reda idei și poate intra în contact cu orice persoană, lăsând un drum liber și transparent tuturor spre a închega relații de bun augur cu restul utilizatorilor în scopul ajutorului reciproc. Orice utilizator poate face o recomandare, se poate interesa despre prețuri sau despre anumite servicii specifice pe această platformă și poate socializa cu fiecare dintre utilizatori, aflând astfel informații care, la un moment dat, s-ar putea să-i fie de folos în organizarea unui viitor eveniment.

4. Transparență și seriozitate

Fiecare formă de conținut prezentă pe platformă respectă anumite standarde. Conținutul este atent verificat și procesat de către adminii noștri, astfel încât informațiile apărute pe platformă să fie cât mai corecte, acurate și ancorate în realitate, pentru a putea ajuta utilizatorii în luarea deciziilor.

5. Bază de date cu firme din zona lor de interes

Fiecare om interesat de organizarea unui eveniment fastuos va găsi pe platformă o mulțime de informații care îl vor ajuta în etapa organizatorică. Va găsi inclusiv oferte de servicii și recenzii care vor clasa fiecare firmă în funcție de seriozitate. Așadar, platforma reprezintă o adevărată bază de date ce poate fi folosită pentru a lua o decizie corectă, care să asigure succesul evenimentului organizat.

Pentru firme / prestatorii de servicii

Beneficiile există însă și pentru persoanele ce au caracter juridic, adică administratorii de firmă, liber profesioniștii și antreprenorii.

1. Promovarea gratuită a serviciilor

Fiecare prestator de servicii care alege să se înregistreze pe platforma Evenimente cu Fast beneficiază de acces gratuit, timp de 6 luni. În tot acest timp el beneficiază de promovarea gratuită a serviciilor sale și de o reală oportunitate de a ajunge la publicul său țintă. În plus, prezența sa pe site va fi anunțată și pe pagina de Facebook a platformei, oferind astfel vizibilitate mai mare.

2. Găzduirea online a afacerii

Nu toți administratorii de firmă sunt dispuși să plătească pentru realizarea unui website profesionist. Platforma noastră poate fi percepută astfel ca o oportunitate. Fiecare afacere înscrisă în platformă poate beneficia de prezența în mediul online, fără a deține neapărat un website propriu costisitor și greu de întreținut. Fiecare prestator de servicii își va putea redirecționa toți clienții către profilul de pe platformă, aici punându-le la dispoziție toate informațiile necesare despre afacerea sa, ofertele de preț și servicii etc.

3. Clienți la un singur click distanță

Platforma reunește persoane fizice și persoane juridice. Astfel ea reprezintă o reală bază de date de potențiali clienți. Fiecare administrator poate profita de această ocazie pentru a interacționa și a-și prezenta serviciile la cât mai multe persoane de pe platformă.

4. Mediu de conviețuire prielnică dezvoltării unor noi colaborări

Prin intermediul platformei se pot lega colaborări între diverși furnizori. Poate o firmă organizatoare de evenimente va avea nevoie de un fotograf. Sau poate un fotograf va avea nevoie de o locație pentru a-și desfășura ședința foto profesională stabilită cu unul din clienții săi. Între utilizatorii platformei pot lua naștere tot felul de colaborări. Aici îți poți găsi cu adevărat partenerii valoroși de business de care ai nevoie pentru a te dezvolta.

5. Construirea unui brand interactiv în cel mai scurt timp

Întreaga platformă se bazează pe puterea recenziei. Vei putea atrage recenzii pozitive de la oamenii care au beneficiat de serviciile tale. De asemenea, vei putea să-ți concretizezi rapid o imagine competitivă pe piață. Știm cât de mult influențează recenziile în luarea unei decizii. Afacerea ta va putea să devină rapid cunoscută și să fie percepută ca o firmă care interacționează cu publicul ei țintă, nu urmărește doar să ia banii clienților, ci urmărește adevărata lor satisfacție.

 

Indiferent care din aceste motive te va avantaja mai mult, un lucru este sigur și aplicabil în ambele cazuri.

În cazul unei persoane fizice, este extrem de important să-ți poți ajuta apropiații cu o părere sinceră și să îi poți îndruma spre o firmă de încredere atunci când au nevoie de sfaturi și de un prestator de servicii serios.

Iar ca deținător de afacere, este mult mai profitabil să te bucuri de oportunitatea de a ajunge vizibil în mediul online fără să fii nevoit să investești tu într-un website.  A fi prezent în mediul online pe o platformă de profil este o șansă uriașă în plus pentru a găsi clienți în cel mai ușor mod posibil.

Așadar, ce mai aștepți?

Înregistrează-te acum și bucură-te de toate aceste avantaje pe care ți le poate oferi platforma Evenimente cu Fast!

Nu uita, ai 6 luni gratuit, timp în care să te convingi de avantajele prezenței în această comunitate.

Împărtășește pe Social Media!

13 comentarii

 1. Interesantă ideea cu platformă, dar din punctul meu de vedere, e mai rentabilă pentru persoanele juridice. Mult spor!

 2. Într-adevăr, platforma este o oportunitate, dar ce antreprenor al zilelor noastre încă nu a conștientizat că TREBUIE să aibă un site propriu, pentru că online-ul e primul mediu din care alegem să ne informăm.

 3. Un articol util. Este adevarat si cred ca firmele in general se gandesc si la acest aspect.

 4. Este o platforma eficientă, de ajutor pt cei care au un site si uneori nu stiu ce sa facă cu el.

 5. Experiența directă cu prestatorii de servicii mi se pare indeed cel mai important avantaj. Cred că reprezintă o problema actuală cu care, cel puțin eu, chiar mă confrunt. I would give it a try 🙂

 6. Secretele frumusetii

  Internetul este cea mai mare binecuvantare pentru orice tip de firma. Eu mai mereu caut date pe internet si apoi ma decid daca sa merg sau nu pana la sediu

 7. Ana

  Aş dori ca pe viitor să activez ca firmă pe un anumit domeniu şi atunci voi ţine cont de ce am citit aici.

 8. Urmaresc articolele voastre si mi se par extrem de utile, atat pentru evenimente de mare amploare (nunti, conferinte etc.), cat si pentru evenimente mai mici (botezuri, workshopuri etc.). Internetul se dovedeste o binecuvantare si o mare nesansa in acelasi timp: gasesti o tona de informatii, important e sa stii sa le folosesti si sa le interpretezi!

 9. Nu stiam ca exista o asemenea platforma, cu siguranta va fi una de succes.

 10. Pare o comunitate din care toata lumea are numai de castigat.

 11. Interesant articolul! Cred ca aceasta platforma este de mare ajutor pentru persoanele juridice.

 12. tone monica

  Interesanta si utila platforma, aduce mai aproape si prestatorii de servicii si clientii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *